Yhtiökokous
4.4.16
by
Lauantaina Toukolaaksossa pidettiin yhtiökokous ja samalla kokkasimme yhdessä ruokaa. Illan pääpaino oli nimenomaan syömisessä, joten kaikkien mielestä kokous oli erittäin mukava ja onnistunut. Tällaisia lisää! Pääkokin virkaa toimitti Matias, joka vastasi alku- ja pääruuasta. Jälkiruoka oli Saanan vastuulla.
Illan menu oli:
Kookoskermalla maustettua fenkolikeittoa
Paahdettu juures-belugalinssi-tofu -salaatti
Banaanipannukakku riisijäätelöllä ja karamellisoiduilla pähkinöillä
Jälkiruokadrinkkinä Karpalo-Napue Gin
Ah, yhtiökokous meidän makuumme!
▲
We had our first Toukolaakso's shareholders meeting, so we naturally combined it with cooking. Matias was a head chef and made coconut cream - fennel soup and tofu salad with roasted root vegetables and beluga lentils. Saana made banana pancakes with rice milk ice-cream and caramelized nuts. And cranberry Napue gin for a after dessert. Super. Just the way we like our official meetings to be!